WZC Wapenveld winnaar Bultman Hartholt Noordoost Veluwe Toernooi (FOTO’S)

In de stadsderby en halve finale Hatto-Heim-Hattem stond het na twintig minuten al 3-0. Hattem probeerde nog een aansluitingstreffer te maken, maar die kwam niet door goed verdedigen van Hatto-Heim.
De andere halve finale Staphorst 2 en WZC Wapenveld werd met 2-0 gewonnen door de Wapenvelders. Everhard Stoffer en Emir Balavac waren succesvol. Treffers incasseren stond vandaag niet in het woordenboek van WZC.
IMG_6646
De finale Hatto-Heim – WZC Wapenveld, de beide organisatoren dit mooie toernooi. De wedstrijd ging gelijk op met aftastend voetbal. WZC opende de score in de zevende minuut via Lars Hulleman 0-1. Hatto-Heim probeerde de aansluitingstreffer te maken, maar WZC stond goed op z’n post. Een bijzonder mooie redding van Robin van Dijk, die een snoeihard schot van Emir Balavac tot corner verwerkte. Twan van Rijssen en Niels van de Velde hadden de 1-1 op de schoen, maar Wolter Bos redde knap.

In de tweede helft kopte Wilmer Rorije (WZC) raak nadat keeper Van Dijk onder de bal door ging. Hatto-Heim probeerde nog wat aan de stand te doen, maar WZC stond goed. Erik Geubels floot voor het einde van de wedstrijd en zo won WZC Wapenveld voor het eerst het Bultman Hartholt Noordoost Veluwe Toernooi 2018.
IMG_6815
De troostfinale tussen Staphorst 2 en Hattem werd vanaf de strafschop beslist na 1-1 in de reguliere speeltijd. Hattem won de serie en werd derde op dit toernooi.

Uitslagen halve finales zaterdag in Hattem, de winnaarspoule:
WZC –Staphorst 2 2-0
Hatto-Heim – Hattem 3-0
Finales in Hattem:
1e en 2e plaats: WZC – Hatto-Heim 2-0
3e en 4e plaats: Hattem – Staphorst 2 1-1 Hattem wint na strafschoppen.

Uitslagen zaterdag in Wapenveld, de verliezerspoule:
’s Heerenbroek – CSV ’28 0-4
SEH – VSW 4-1
Finales om plaatsen 5 t/m 8 in Wapenveld
SEH – CSV’28 0-0 SEH wint na strafschoppen
VSW – ’s Heerenbroek 2-3
IMG_6938
Sponsoren Saturn Petfood, Slagerij van Guilik, Muntz Create It, Albert Heijn, 4KFlex, Bite, Ema Gravure, ABC Hekwerk, het Notarieel, Probin en Bultman Hartholt zorgden voor de prijzenpot.

Klik HIER voor meer foto’s

Door: Gradus Dijkman

Meer nieuws lees je hier