Mooi deelnemersveld bij 21e Wageningen Cup

Zaterdag wordt er op het Sportcomplex Van Ketwich Verschuur van WAVV weer gestreden om de prestigieuze Wageningen Cup. Bij de traditionele seizoensopening spelen acht regionale clubs in twee poules van vier om een plaats in de finale die om 15:00 uur op het programma staat. Vorig jaar won Duno de Wageningen Cup door in de finale de verrassende finalist RVW met 6-0 te verslaan.

In vergelijking met vorig jaar zijn er twee wijzigingen in het deelnemersveld. Titelverdediger Duno en derdeklasser Redichem zijn afwezig en hun plaats wordt ingenomen door de sterke eersteklasser Bennekom en de ambitieuze zondag vierdeklasser CHRC. De Intersport Winners Cup wordt voor de 21e keer georganiseerd en begint om 10:00 uur met de groepswedstrijden in Poule A tussen WAVV en ONA’53 en VVA Achterberg en RVW. In Poule B strijden SKV, CHRC, Bennekom en WVV Wageningen voor een finaleplek.

Door onze redactie

Meer toernooien vind je hier