3e Gouden Leeuw Toernooi bij Eendracht Arnhem op 19 augustus

Na een welverdiende zomerstop zijn de voetbalschoenen weer uit het vet gehaald en is de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen. Een fase waarin de focus bij de meeste elftallen ligt op conditie opbouwen, elkaar op het veld leren kennen en het goede gevoel opdoen.
Ik ben er trots op dat we ook dit jaar naast titelverdediger MASV de eerste elftallen van Arnhemia, Elsweide, SV De Paasberg en DVE
Trajanus en uiteraard ons eigen Eendracht Arnhem mogen verwelkomen. Een deelnemersveld vrijwel gelijk aan de tweede editie van het toernooi we verwelkomen twee nieuwkomers Elsweide en DVE Trajanus Voor ons een indicatie dat het met ons streven om van dit toernooi een jaarlijks terugkerende gebeurtenis te maken wel goed zit.

Als getoond wederzijds respect, sportiviteit en gezelligheid zowel binnen als buiten de lijnen ook weer aanhaakt bij de vorige editie, dan zijn we als organisatie nu al weer meer dan tevreden.

Maak er met zijn allen een mooi toernooi van.

Door: Henk Kamerbeek

Meer toernooien vind je hier