Oefenduel | FC Lienden wint met 6-1 tegen Betuwse selectie

In Zoelen speelde FC Lienden de eerste oefenwedstrijd tegen een Betuwse selectie. De wedstrijd eindigde na een 0-2 ruststand in een 1-6 overwinning voor de ploeg van trainer Hans van de Haar.

Met een grote selectie was FC Lienden afgereisd naar Zoelen om bij het gastvrije SCZ de eerste oefenwedstrijd van dit nieuwe seizoen af te werken tegen een Betuwse selectie. Een team samengesteld uit spelers van regionale voetbalclubs uit de Betuwe. De eerste helft speelde FC Lienden met een vrijwel totaal ander team dan de tweede helft. Bij de rust was de stand 0-2 voor de ploeg van trainer Hans van de Haar tegen een zeker het eerste uur van de wedstrijd verdienstelijk tegenstand biedende opponent. Bij FC Lienden bleek duidelijk dat de ploeg pas kort in training is en dat gezien de vele nieuwe gezichten in de selectie de nodige gewenning nog nodig is. In het laatste half uur van de wedstrijd liep FC Lienden uiteindelijk nog vrij eenvoudig uit naar een 1-6 eindstand. Nick Hak was met 3 treffers de meest productieve speler van deze wedstrijd.
Komende week wacht een volle week voor de selectie met de nodige trainingen, de gebruikelijke fotosessie, een teambuildingsactiviteit en afsluitend komende vrijdag een oefenwedstrijd in Rotterdam op het Kasteel tegen Jong Sparta. Komende week zullen de later van vakantie teruggekomen Mo Bendadi en Abderrahim Loukili aansluiten bij de groep.
Door: FC Lienden

Meer nieuws lees je hier