Achilles’29 naar Derde Divisie Zaterdag, TEC naar zondag

Achilles’29 en TEC zullen elkaar komend seizoen niet in competitieverband treffen. De Gelderse degradanten uit de Tweede Divisie komen in een andere Derde Divisie terecht. Het Groesbeekse Achilles’29 treft DVS’33 en VVOG in de sterke zaterdagcompetitie met verder onder meer De Dijk, DOVO, FC Lisse en Quick Boys.

TEC komt in de op papier zwakkere Derde Divisie Zondag terecht. De ploeg uit Tiel treft geen andere Gelderse clubs maar onder andere wel UNA, JVC Cuijk, OSS’20, HSC’21 en Hercules. De derde divisies starten in het weekend van 25 en 26 augustus.

Indeling Derde Divisie zaterdag: Achilles’29, Ajax, ASWH, De Dijk, DOVO, DVS’33, Eemdijk, Jong FC Groningen, Harkemase Boys, Hoek, FC Lisse, Noordwijk, ODIN’59, ONS Sneek, Quick Boys, SJC, SteDoCo en VVOG.

Derde Divisie zondag: ADO’20, Blauw Gel’38, Dongen, EVV, Goes, HBS, Hercules, HSC’21, HV CV Quick, Jong FC Volendam, JVC Cuijk, OFC, OJC Rosmalen, OSS’20, TEC, Quick’20, UNA en Westlandia.

Door onze redactie

Meer nieuws lees je hier