NC: ZVV’56 ronde verder door winst op Terwolde (FOTOREEKS)

ZVV’56 uit Apeldoorn mag zich gaan opmaken voor de volgende en laatste ronde nacompetitie om lijfsbehoud in de vierde klasse G.
Thuis werd er met maar liefst 4-0 gewonnen van het in de vierde klasse H uitkomende Terwolde.

Beide ploegen hielden elkaar bijna een uur lang in evenwicht. Pas in de 58e minuut kwam de gastheer door een fraai doelpunt van Ruud van Leusen op voorsprong. Vanaf dat moment werd het pas een wedstrijd. Doordat ZVV het conditioneel beter op de rit had moesten de gasten uit Terwolde het laatste kwart van de wedstrijd toekijken hoe Jim Florentinus 2x en Kenan Mahmudov de wedstrijd beslisten.

De club uit de wijk Zevenhuizen zal nog even geduld moeten hebben totdat ze weten wie hun volgende tegenstander wordt. Ijsselstreek en SP Deventer zullen de degens zondag kruisen en uitmaken wie de volgende tegenstander van de Oranje-Zwarten gaat worden!

Klik HIER voor meer foto’s

Door: René Hulshoff
Foto’s: Dennis Bresser

Stand in deze klasse hier