Zes talentvolle spelers van Bennekom naar SKV

De selectie van derdeklasser SKV ondergaat in de zomerstop een ware metamorfose. Liefst elf spelers maken de overstap naar de Wageningse club, bovendien worden er intern zes spelers doorgeschoven naar het eerste team dat komend seizoen alweer voor het vijfde jaar onder leiding staat van trainer Kevin van Veen. 

Bij de nieuwkomers valt op dat er zes spelers de overstap maken van Bennekom en dat het gewilde talent Lukas de Vries van Wodanseck voor SKV kiest. Aan de andere kant verlaten acht spelers waaronder clubtopscorer Ismael Antonio de zaterdagclub.

Ondanks een uitstekende jeugdopleiding heeft SKV de afgelopen seizoenen geen hoge kunnen ogen in de 3e klasse A. Dit jaar eindigde de Wageningse club op de zevende positie, de jaren daarvoor onder Van Veen op plek vijf, acht en tien. SKV richt zich komend seizoen nog meer op talentontwikkeling en biedt regionale talenten de kans zich verder te ontwikkelen. Van Bennekom komen doelman Dennis van den Berg, Tom Ooms, Max van den Heuvel, Niek van Steenbergen, Jeroen van Steenbeek en Jorn Holtrop. Verder maken Daniel Engelbrecht (WAVV), Jelle van de kerkhof (Germania), Ali Osman (Duno), Vailey Weibolt (ONA’53) en Lukas de Vries (Wodanseck) de overgang naar De Zoom.

Vanuit de eigen jeugd komen Jermaine Lamers en Joeri Looijen de eerste selectie versterken, terwijl ook Arjan Okma, Sjors Busink, Jureno Augusto en Gilmar Correia weer aansluiten bij de hoofdmacht. Daartegenover staat het vertrek van Ismael Antonio (Bennekom), Luc Dolphijn (Bennekom), Frank Gerritsen (CHRC), Nando Kersten (onbekend), Gijs Vossen (stopt), Twan Oversteeg (stopt), Oscar van Mierlo (lagere senioren) en Tijmen van Oostenbrugge (lagere senioren). Verder zijn Denzel Weibolt en de makkelijk scorende Bart Silvius vanwege een verblijf in het buitenland minimaal een half jaar afwezig.

Door de Redactie

Meer over SKV vind je hier