Finale Arnhem Cup AVW’66 – Eendracht dinsdag 5 juni

De finale om de Arnhem Cup tussen AVW’66 en Eendracht wordt gespeeld op dinsdagavond 5 juni, de aftrap is om 20:00 uur. De finale die gespeeld wordt op het terrein van het organiserende Eendracht in Arnhem stond oorspronkelijk voor zondag 3 juni op het programma. 

Een dag eerder speelt AVW’66 echter voor de nacompetitie een uitwedstrijd tegen Den Ham. Omdat Eendracht op 10 juni aan de nacompetitie begint was uitstel naar een later weekend ook geen optie.

In de finale is AVW’66 de grote favoriet. De ploeg van trainer Wouter van der Ent kan de kroon op een uitstekend seizoen zetten door de Arnhem Cup van drievoudig winnaar Duno over te nemen. De ploeg uit Westervoort werd vorig seizoen kampioen in de derde klasse en eindigde dit jaar een niveau hoger direct knap op de derde plaats.

Eendracht viel na een vliegende competitiestart enorm terug en moet nu om lijfsbehoud strijden. In de eerste ronde van de nacompetitie is de ploeg van de vertrekkende trainer Marcel Gerrist vrij, zondag 10 juni volgt in de halve finale de winnaar van de ontmoeting tussen Overasseltse Boys en Victoria’25.

Door de Redactie

Meer over de Arnhem Cup hier