Cupfighter MASV via OVC’85 naar de halve finale van de Arnhem Cup

Dankzij een zwaarbevochten 3-2 overwinning op OVC’85 heeft MASV zich geplaatst voor de halve finale van de Arnhem Cup. MASV treft in de halve finale vierdeklasser Eendracht, dus het is allesbehalve onwaarschijnlijk dat de ploeg van trainer Jhon van Beukering behalve de finale van de districtsbeker ook de finale van de Arnhem Cup haalt. 

Bovendien is de Arnhemse volksclub nog met DCS en VIOD in gevecht om het kampioenschap van de 3e klasse C. Een legendarische triple behoort dus nog tot de mogelijkheden voor MASV.

In de kwartfinale tegen de Oosterbeekse vierdeklasser OVC’85 won MASV niet zonder gemak met 3-2 dankzij doelpunten van Angelo Siep, Marc Comans en Shiwan Hamdaziz. Voor OVC’85 waren Frits Kamphuis en Nick Bijlsma trefzeker. Op donderdag 17 mei is de organiserende en thuisspelende vereniging Eendracht Arnhem de volgende opponent. Eendracht versloeg eerder de zaterdagtak van De Paasberg met 3-1.

In de andere halve finale speelt AVW’66 op dinsdag 22 mei tegen de winnaar van de ontmoeting tussen SML en AZ 2000. Deze Arnhemse kwartfinale wordt op dinsdag 15 mei gespeeld.

 

Door de Redactie

Meer hierover vind je hier