Update 4B Za l Tweede periodetitel voor DVV, dringen om laatste nacompetitieticket

Arnhem – Met miniem verschil heeft DVV de tweede periodetitel in de 4e klasse B veroverd. De geroutineerde ploeg uit Duiven versloeg Prins Bernard in Uddel met 1-5 en zag concurrent Zeewolde de lastige uitwedstrijd tegen DVOV “maar” met 2-5 winnen. Hierdoor won DVV de tweede periodetitel op doelsaldo en speelt de ploeg uit Duiven in de nacompetitie om promotie naar de derde klasse.

De periodetitel van DVV betekent behalve voor Zeewolde ook voor Fortissimo slecht nieuws. Wanneer Zeewolde een periodetitel had veroverd, had de ploeg uit Ede op basis van de ranglijst de periodetitel van de aanstaande kampioen OVC’85 overgenomen. Nu moet Fortissimo hopen dat de derde periodetitel niet door een outsider gewonnen wordt of zelf Zeewolde op de ranglijst passeren. Zaterdag 12 mei staat op Sportpark Hoekelumse Eng in Ede de topper tussen Fortissimo en Zeewolde op het programma en wordt duidelijk of Fortissimo de achterstand van vijf punten meer dan kan halveren.

Met nog drie speeldagen op het programma is het erg spannend in de strijd om de derde periodetitel. DVOV, Zeewolde en Fortissimo hebben alle drie tien punten, EFC’58 volgt op korte afstand met negen punten. Komende zaterdag wordt alleen de inhaalwedstrijd en derby tussen Wodanseck en OVC’85 in Wolfheze gespeeld.

 

©Door de Redactie

Stand in deze klasse hier