2G l BlauwGeel’55 bijt zicht stuk op VSCO’61

EDE – Door wat afwezigen en geblesseerden moest hoofdtrainer Bülent Akar het nodige schuiven in zijn elftal. Tegen de nummer drie op de ranglijst, BlauwGeel’55, pakte dit goed uit en nam VSCO’61 verdiend een punt mee naar Oosterwolde. Eindstand 2-2.

In de elfde minuut neemt VSCO’61 een 0-1 voorsprong via een doelpunt van Dominique van de Grift. VSCO’61 leek na een halfuur uit een ingooi van Jan van ’t Oever opnieuw te scoren. De bal verdween rechtstreeks in het doel na een botsing van de doelman met een medespeler. Doordat de bal niet aangeraakt was volgens de assistent-scheidsrechter ging dit feestje niet door. VSCO’61 kreeg hierna nog de betere kansen, maar voor rust werd niet meer gescoord.


Aan her begin van de tweede helft kwam Blauw Geel’55 langszij via Kamal Bendadi. Drie minuten later wist VSCO’61 opnieuw op voorsprong te komen. Opnieuw was het Dominique van de Grift die binnenkopte, nu op aangeven van Jan van ’t Oever.

Blauw Geel’55 begon hierna sterk aan te dringen op jacht naar de gelijkmaker. Met succes, want vijftien minuten voor tijd was het raak via Arvin van Beek. VSCO’61 leek hierna te wankelen, maar strijdend wist de ploeg van trainer Bülent Akar het gelijkspel over de streep te trekken en daardoor een kostbaar punt in de wacht te slepen. Een gelijkspel waar vooraf misschien voor getekend zou zijn, maar waar op basis van de eerste helft op meer gehoopt was.

 

Door: Bert Schipper

Stand in deze klasse hier