Viertal Achilles’29 vrouwen opgenomen in selectie Oranje U20

Groesbeek – In de maanden juli en augustus vinden er twee belangrijke toernooien plaats voor speelsters van Onder 20 en Onder 19. De vrouwen O19 spelen van 18 t/m 30 juli het EK in Zwitserland, terwijl de vrouwen O20 zich gekwalificeerd hebben voor het WK in Frankrijk dat van 5 t/m 24 augustus plaatsvindt.

 

Maar liefst vier speelsters van Achilles’29 zijn opgenomen in de voorselecties van deze teams. Dit betreft Sophie Cobussen, Joy Kersten, Nena Hopmans en Beau Rijks. In de komende maanden zullen de speelsters regelmatig in Zeist verblijven om zich voor te bereiden voor de zomer en zich van hun beste kant te laten zien. Kort voor vertrek naar het buitenland zal blijken of zij tot de definitieve selectie zullen behoren. Wij wensen Sophie, Joy, Nena en Beau heel veel succes.