Samenvatting: Aquila tegen DSZ (0-2)

Ten opzichte van afgelopen donderdag, het gelijke spel tegen AAC/Olympia, zijn de personele problemen voor Aquila 1 alleen maar toegenomen zo blijkt deze zondag. Roy S en Moreno zijn voorlopig niet beschikbaar, Harm ligt ziek op bed.

Met de Zaterdag 2-spelers Jip (basis) en Bart (invalbeurt) en assistent trainer Ramon (maakte op 45-jarige leeftijd zijn debuut voor Aquila als speler) werd de selectie aangevuld. Opnieuw geldt: BEDANKT MANNEN!!!!!

De wedstrijd zelf was erg tam. DSZ speelt voor een plaats in de nacompetitie maar ook bij onze gasten vlogen de vonken er niet vanaf. Al was het aan de aanvallers van DSZ en de opnieuw uitstekend keepende Hidde te danken dat de rust met 0-0 werd bereikt.

Na rust een zelfde spelbeeld. Aquila probeerde te voetballen de kansjes waren voor DSZ. De 0-1 komt uit een voorzet die van dichtbij goed wordt binnengetikt. Kort hierna volgt de 0-2 een op het oog houdbaar schot, Hidde ligt ook goed in de hoek, door een “polletje” in het veld stuit de bal over de duikende Hidde heen. Hierna een tweetal kansen voor Aquila, Niels raakt de lat uit een vrije trap en uit een voorzet wordt net naast gekopt.

Al met al een terechte nederlaag voor de ploeg uit Dreumel. Komende zondag gaat Aquila op bezoek bij DVE-Trajanus. Aanvang 14.30 uur.

Video: Antoon Last
Tekst: Aquila

Stand in deze klasse hier