ZVV’56 veegt Victoria Boys volledig van de mat (0-4)

APELDOORN – Het elftal van trainer Quack heeft wederom zijn visitekaartje afgegeven met strijd, passie en aanvallend voetbal. Op bezoek bij Victoria Boys veegde de getergde ploeg, de vooraf gedoodverfde favoriet uit Orden volledig van de mat: 0-4
Na een kleine twintig minuten voetballen stond het door een prachtige goal van Jim Florentinus al 0-1 voor de bezoekers. ZVV’56 had zijn huiswerk goed gedaan. Het legde de zwakte van Victoria Boys in de achterste linie haarfijn bloot. De bezoekers waren constant de bovenliggende partij en feitelijk was de eindscore maar een magere afspiegeling van de verhoudingen.

” We hebben veel strijd geleverd en de taken goed uitgevoerd. Daardoor is het een dik verdiende overwinning geworden. In een tijdsbestek van zeven dagen, drie keer winnen is natuurlijk fantastisch!”  Glunderde een zeer tevreden trainer Stephan Quack.

Door: Sjoerd Bangma

Stand in deze klasse hier