Het is definitief: PFC en WSV worden samen Futsal Apeldoorn

De fusie tussen PFC en WSV is rond. Met ingang van volgend seizoen heet de nieuwe club Futsal Apeldoorn. Het nieuwe logo is een mix van de twee logo’s van de oude clubs. De 18 strepen op het logo staan voor het fusiejaar 2018. De voetballende spelers en de laurierkrans zijn afkomstig van het logo van Pfc en de stier is het symbool van Wsv. 
Alle prestatieteams van de heren zullen op het hoogste niveau uitkomen. Het eerste zal eredivisie spelen, het tweede zal uitkomen in de eerste divisie, het derde in de topklasse en het vierde zal in de hoofdklasse voetballen.
Dit zal ervoor moeten zorgen dat er een goede en gezonde doorstroom komt van talenten. Het doel van de club is om te groeien en te presteren op het juiste moment. Het doel van alle teams in dit eerste jaar is handhaven in de divisie of klasse waarin ze uitkomen. De damesteams zullen ook prestatief  ingesteld worden en hen zo hoog mogelijk laten spelen.

Momenteel word er druk gewerkt aan het samenstellen van de teams en alle spelers krijgen gelijke kansen om zich te bewijzen voor een bepaald team of niveau.

De familie is compleet en samen laten we onze dromen uitkomen!

Een uitgebreid interview over de nieuwe club verschijnt binnenkort in de media.

Futsal Apeldoorn samen één familie, hard werken met plezier, doelen halen en genieten!

 

Door: Paul Esser

Meer zaalvoetbal vind je hier