Kay Thomassen keert terug bij vv Ewijk

Voetbalvereniging Ewijk is verheugd dat voormalig jeugdspeler Kay Thomassen na een imposante carrière weer terugkeert naar zijn oude nest. Dit heeft hij vorige week kenbaar gemaakt aan voetbalzaken van de club. Nadat vorig jaar Tom Diebels terugkeerde naar zijn vertrouwde omgeving heeft ook Kay de keuze gemaakt om zich volgend jaar weer in het oranje-zwart te hullen. 

Het moge duidelijk zijn dat de 30-jarige speler veel ervaring meebrengt waar met name de jeugdige spelers binnen de selectie gebruik van kunnen maken.

Kay maakte zijn start in de jeugd van vv Ewijk waar hij als 100ste jeugdlid bij de club kwam. Hij ging  op 12 jarige leeftijd naar Quick 1888, waar hij op landelijk jeugdniveau speelde. Na drie jaar in het eerste van Quick 1888 speelde hij twee jaar bij Juliana ’31 in Malden. Na een terugkeer bij Quick van twee jaar speelde hij een jaar bij Achilles ’29 in de Jupiler League, om vervolgens terug te keren bij Quick. Nu volgt de terugkeer op het oudste nest in Ewijk.

Kay zal zijn rentree maken onder leiding van Bram Remkens, de trainer die Ewijk voor komend seizoen wist aan te trekken. Dit alles past geheel bij de ambities van Ewijk die onveranderd blijven. “Het hoogst haalbare binnen de mogelijkheden van de club waarbij sportiviteit, prestatie en gezelligheid centraal staan voor de diverse selecties”. Natuurlijk hoopt vv Ewijk dat na de terugkeer van Kay en Tom ook nog andere toppers die vv Ewijk heeft voortgebracht en nog steeds bij gerenommeerde clubs actief zijn, getriggered worden om in de toekomst ook de stap te maken om de selectie van vv Ewijk te versterken.

 

Door: Davey Vogel / Ewijk

Stand in deze klasse hier