Ervaren Bennekom verdediger Mike Peters nieuwe aanwinst CSV

Komend seizoen speelt Mike Peters in het roodgeel van csv Apeldoorn. De 32-jarige centrale verdediger komt over van Bennekom, waar hij de aanvoerdersband draagt. In het verleden kwam Peters uit voor DTS Ede, AVW’66 en De Bataven. Ook speelde hij een jaar in Amerika met een studiebeurs.

“Ik heb een heel goed gesprek met trainer Jeroen Burghout en teammanager Wim Tamboer gehad”, vertelt Peters over zijn overgang naar het Orderbos. “Het gevoel was meteen goed en csv Apeldoorn is een mooie club. In de jeugd heb ik vaak tegen csv Apeldoorn gespeeld.”

Over zijn sterkste punten zegt de rechtsbenige Peters: “Ik ben een verdediger die de voetballende oplossing zoekt. Maar ik bijt mezelf ook graag vast in een spits. Met mijn ervaring hoop ik de jonge spelers bij csv Apeldoorn te kunnen helpen. Voor mij telt alleen winnen. In het verleden heb ik ook op ‘tien’ gespeeld en net voor de verdediging.”

Peters woont momenteel in Westervoort, maar is werkzaam in Apeldoorn. “Komende zomer wil ik samen met mijn vriendin in Apeldoorn gaan wonen. Zij komt uit Beekbergen. Daar ben ik nu ook veel.

 

Door: Denise Veeneman

Stand in deze klasse hier