2e divisie l TEC wint eenvoudig van hekkensluiter Achilles’29

TEC heeft goede zaken gedaan in de strijd tegen degradatie uit de Tweede Divisie. De Tielse thuisploeg won zaterdag eenvoudig van hekkensluiter Achilles’29: 4-0. De ploeg uit de Betuwe blijft wel in de degradatiezone. TEC staat op de vijftiende plaats, een positie die aan het einde van de competitie nacompetitie spelen oplevert.

Handsbal

Tijdens de degradatiekraker tussen TEC en Achilles’29 werd de score na een kwartier spelen geopend door de thuisploeg. TEC kreeg een penalty voor een handsbal van Achilles’29 in de zestien. Robby Holder benutte het buitenkansje: 1-0. Niet lang daarna ging Achilles-doelman Desny Royendijk in de fout, Randel Shakison profiteerde: 2-0.

Eigen goal

In de tweede helft liep TEC verder uit. De Tielse formatie scoorde via Serhat Koç op aangeven van Shakison. Hij was het eindstation van een goed uitgespeelde counter: 3-0. Dertien minuten voor het einde van de wedstrijd was het Achilles-verdediger Jesse Edge die de wedstrijd besliste voor TEC. Hij schoot de bal in het doel nadat keeper Royendijk even niet op stond te letten.

De Dijk

Voor de Groesbeekse uitploeg was het de dertiende nederlaag op rij in de Tweede Divisie. Achilles’29 komt op tweede paasdag (maandag) opnieuw in actie. De Groesbeekse club speelt dan thuis de inhaalwedstrijd tegen De Dijk. De Amsterdamse tegenstander staat op de voorlaatste plaats.

Tekst: Voetbal247

KLIK HIER VOOR HET ALBUM

MEER 2E DIVISIE VIND JE HIER