Tussenbalans | Dennis Kroes van Berghem Sport ” We wilden meedoen om de titel dat nu uitzicht is”

ARNHEM – Tijdens de winterstop gaat Het Gelderse Voetbal van iedere klasse waarin Gelderse clubs actief zijn een tussenbalans opmaken. Hoe staan de clubs ervoor en wat is de prognose in het verloop van de huidige competitie.

Deze week geven het woord waan Heumenaar Dennis Kroes van Berghem Sport.

Ben je tevreden met de behaalde resultaten tot nu toe?
“we zijn zeker niet tevreden over de behaalde resultaten tot nu toe, de doelstelling was om zo lang mogelijk om de titel te blijven meedoen zeker in het begin te veel punten verspeeld en te veel tegendoelpunten, dan spreekt voor zich dat we ook niet tevreden zijn met de stand op de ranglijst, we wilden meedoen om de titel maar dat is uit zicht, nu is het zaak om uit de onderste regionen weg te komen, en als we dan een serie van goede wedstrijden met resultaat kunnen neerzetten dan zouden we misschien aan een periode mogen denken.”

Is je beeld over de tegenstanders verandert t.o.v paar maanden terug?
“De tegenstanders zijn gewoon goed, er zitten geen laagvliegers bij en je moet gewoon iedere wedstrijd presteren om tot een goed resultaat te komen in  elke competitie zitten wel een paar verrassingen, zowel aan de bovenkant als aan de onderkant, klote dat wij met Berghem Sport de verrassing aan de onderkant zijn. maar daar komt na de winter stop verandering in. het niveau in deze derde klasse is prima, soms is het voetbal niet altijd top, maar de juiste wedstrijd mentaliteit brengt je in deze klasse ver. ”

​Zijn jouw verwachtingen ​bijgesteld voor 2e seizoenshelft?
“Mijn verwachtingen zijn wel wat bij gesteld, maar ik houd nog steeds vol dat we met deze selectie voor een prijs moeten kunnen gaan, aankomende week starten we met de voorbereiding op de 2e seizoenshelft en in het weekend gaan we op trainingskamp, In Kerkrade moet met plezier, saamhorigheid maar ook de nodige arbeid daar de basis voor een prima 2e seizoenshelft worden gelegd. Deze groep heeft de kwaliteiten om in de 2e seizoenshelft nog voor spektakel te zorgen en kan iedere tegenstander verrassen.”

Wie zijn de kanshebber(s) op de titel?
“DAW is voor mij een kanshebber voor het kampioenschap hebben veel kwaliteit en mentaal erg sterk.  , maar Sparta vond ik ook echt een prima ploeg, met veel body en individuele kwaliteiten en zal ook mee blijven doen.”

 

©Door de Redactie