ONA’53 gunt Yannick Mannen rentree na langdurige blessure

Wageningen – Hoewel de formaliteiten rondom de overschrijving nog geregeld moeten worden, lijkt het erop dat Yannick Mannen deze winter terugkeert naar ONA’53. De 21-jarige middenvelder speelde het afgelopen halfjaar bij De Merino’s, maar kwam daar tot dusver niet in actie in de eerste klasse.

In Veenendaal kwakkelde Mannen enkele maanden met blessures. Daarnaast was ook de reistijd met het openbaar vervoer meermaals een obstakel. ,,In onderling overleg met de trainer (Henne Oostermeijer) kwamen we daarom tot de conclusie dat we op deze manier weinig aan elkaar hadden”, verklaart de Wageninger donderdagavond tegenover Wagenings Voetbal. ,,Ik heb toen eerst nog overwogen om helemaal te stoppen met voetbal, maar daar zag ik gelukkig vrij snel van af.”

In de zoektocht naar het terugvinden van het plezier in het spelletje, nam de voormalig speler van WAVV en VV Bennekom daarom zelf contact op met zijn eerste club ONA’53, waar hij al snel op gesprek kon komen bij hoofdtrainer John van Dijk. De komende weken hoopt Mannen weer volledig van zijn blessure te herstellen, om zodoende fit te zijn bij de start van de tweede competitiehelft.

Bron: Wageningsvoetbal

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Meer over Roda Boys vind je hier