Zaal 1e div l Gedreven PFC laat Brasil’77 kansloos met monsterscore achter

Apeldoorn – Vrijdag 12 januari 2018 stond de allereerste competitiewedstrijd van het nieuwe kalenderjaar op het programma. Fc brasil’77 reisde voor de terugronde af naar Apeldoorn. De wedstrijd begon zonder Mohammed Bouraarasi (die al twee maanden geblesseerd is) en hoopt spoedig weer aan te sluiten. PFC was scherp en scoorde al in de eerste minuut. Na een ingestuurde looplijn werd aanvoerder Brahim el Ajjouri vrijgespeeld door Abderrahim Marouane, waarna Moreno Schoenmakers de bal bij de tweede paal binnen tikte 1-0.
De 2-0 kwam in minuut 7 op naam van topscorer Ishak Belhaj die na mooi combineren met Mohammed Moussaoui de bal goed afrondde.

Na minuut ‘14, waarin Zoubeir de 3-0 stijf in de kruising schoot, ging het snel. Mohammed el Moussaoui maakte na de mooiste aanval van de avond de 4-0, Moreno Schoenmakers de 5-0 in minuut ‘16 en Rachid Boughalab met een mooi doelpunt in minuut ‘17.
Ruststand 6-0.

Na de rust gingen de trainers experimenteren met samenstellingen waarin Ismar Maglajlic goede dingen liet zien. Ook in de tweede helft vielen er mooie doelpunten en werden er goede aanvalslijnen opgezet. “Het is goed om te zien dat onze spelers in de beweging zonder te lang na te denken nu aanvallen kunnen opzetten. Als staf hebben we eensgezindheid en merken dat er een groei zichtbaar is. De balcirculatie was voor het publiek nauwelijks te volgen. Het ging echt geweldig snel waarbij de nummer 6 op de ranglijst echt niet wist wat er gebeurde. We zijn blij en tevreden met de groep en hopen te blijven groeien naar de toekomst toe. Ons doel als staf is de jongens iets mee te geven naar de toekomst toe en dat doel gaan we zeker halen.” Aldus een tevreden coach.

De doelpunten in de tweede helft kwamen op naam van wederom Mohammed el Moussaoui, Ishak Belhaj en Zoubeir Hadi.
Eindstand 9-1.

Volgende week reist PFC Apeldoorn af naar de in 2018 goed begonnen TZR Fermonia Boys.

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Meer zaalvoetbal vind je hier