Warnsveldse Boys stelt nieuwe hoofdtrainer aan voor seizoen 2018-2019

WARNSVELD – Na een gedegen sollicitatieprocedure voor een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2018-2019 zijn wij verheugd te kunnen melden dat overeenstemming is bereikt. René Knuiman (48 jaar en woonachtig in Huissen) zal volgend seizoen aan de slag gaan als hoofdtrainer bij de Warnsveldse Boys.

René is in de afgelopen 7 seizoenen hoofdtrainer geweest bij zondag 2e klasser A.Z.C. uit Zutphen en heeft ruim 15 jaar ervaring als trainer. René past uitstekend in het opgestelde profiel, waarbij wij hem in staat achten om de selectie sterker te maken en op een hoger niveau te kunnen laten acteren. Dit sluit aan bij de ambitie van de club.

Warnsveldse Boys is zeer content met de benoeming van René als hoofdtrainer voor het nieuwe seizoen en wensen hem en de selectie hierbij veel plezier en uiteraard alvast veel sportief succes toe.

Voor het onderhavige seizoen houden we het volste vertrouwen in de vruchtbare samenwerking tussen de 1e selectie en de interim-trainer Laurens Leussink. We hopen op een mooie en sportief succesvolle 2e seizoenshelft.

Door: Marjolein Brinkman (WB)

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Meer uit deze klasse hier