WZC Wapenveld in derby ten onder tegen sterk Hatto Heim (FOTO'S/VIDEO)

Hattem – Hatto-Heim speelde zaterdagmiddag de kanaalderby tegen WZC Wapenveld. De eerste 15 minuten was het hoofdzakelijk aftastend voetbal van beide kanten. WZC was twee keer gevaarlijk voor het doel van Hatto-Heim.

Robin de Gruijter zijn inzet werd knap gepakt door Django van der Landen.
IMG_0211
Ook een inzet van Thomas Buter werd goed gepareerd door Django. Daartegen moest Wolter Bos ook twee keer handelend optreden op schoten van Ruben Bouwhuis en Christian de Vries. Het was aan beide kanten een open wedstrijd , met veel strijd.
In de tweede helft een ander Hatto-Heim , met veel strijd en passie. De eerste beste kans was voor Maarten Teuben die alleen op Wolter Bos afging.
IMG_0197
Zijn verwoestende schot ging net langs de verkeerde kant van de paal. Dit was een teken en Hatto-Heim schakelde er nog een tandje erbij. De ingevallen Elnathan van Dijk kreeg de bal in de zeventigste minuut op maat van de eveneens ingevallen Winand Meilink ,en hij schoot de bal beheerst in het doel , keeper Bos was kansloos. Ruim tien minuten later was het andermaal van Dijk die het net liet bollen ,en zo de stand op 2-0 bracht. Hatto-Heim was helemaal los , ook omdat er ruimte kwam omdat WZC meer druk probeerde te zetten op het doel van Hatto-Heim. Het slotakkoord was voor Maarten Teuben die nu Wolter Bos met een bekeken schot kansloos liet 3-0. Daartegen had Django in de tweede helft weinig tot bijna niks te doen gehad. De man van de wedstrijd was voor velen toch “Elnie”die met twee mooie doelpunten de wedstrijd open trok.

In januari staan er twee oefenwedstrijden op het programma voor Hatto Heim tegen S.C.D.’83 en V.S.C.O.’61.

Klik HIER voor meer foto’s

Door: Gradus Dijkman

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Meer uit deze klasse hier