Eric Speelziek nieuwe trainer Sparta Nijkerk seizoen 2018/'19

Sparta Nijkerk heeft vanaf het volgende seizoen Eric Speelziek aangesteld als hoofdtrainer van het eerste elftal. Binnenkort wordt het contract getekend. Het contract gaat in op 1 juli 2018 en heeft een looptijd van twee seizoenen.

Eric Speelziek was de afgelopen seizoenen als trainer verantwoordelijk voor Hercules (3e divisie zondag). Met vrijwel elk jaar een nieuw elftal werden mooie prestaties neergezet. Vorig jaar promoveerde het team bijna via de nacompetitie.

De 51-jarige Edenaar behaalde hiervoor kampioenschappen en promoties bij TEC, Rheden en DTS Ede. Bij deze clubs was hij meerdere jaren actief en wist hij met zijn visie op voetbaltechnisch gebied structurele verbeteringen te realiseren. GVVV wilde de oefenmeester afgelopen seizoen aantrekken en dit jaar waren er ook meerdere gerenommeerde 2e en 3e divisieclubs die hem graag wilden inlijven.

Sparta Nijkerk is erg blij met het aantrekken van de succesvolle trainer. Qua werkwijze en persoonlijkheid past Eric goed bij de ambitieuze club en haar doelstellingen.

Sparta Nijkerk is overigens zeer tevreden met de ontwikkelingen onder de huidige trainer Imdat Ilguy. Omdat Sparta Nijkerk al in gesprek was met de trainer voor het  seizoen 2018 – 2019 hebben  Imdat Ilguy en Sparta Nijkerk afgesproken dat dit een tijdelijke aanstelling zou zijn.

 

Bron: Sparta Nijkerk

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Meer uit deze klasse hier