Westervoort kansloos bij DVOL, ook concurrent Arnhemse Boys wint

LENT – DVOL heeft zondagmiddag in Lent,  na een ruststand van 2-1, met 4-1 gewonnen van Westervoort, Niek Temmink bracht DVOL al binnen vijf minuten van grote afstand op 1-0. Tot halverwege de eerste helft hield DVOL een licht overwicht zonder dat er grote kansen ontstonden. Na 25 minuten was het echter bij de eerste de beste kans voor Westervoort gelijk raak:1-1. Twan van der Sterren zorgde voor de fraaie treffer.  DVOL rechtte de rug en dat resulteerde vlak voor rust in de verdiende 2-1 door topscorer Luuk Geerlings. Het goede voorbereidende werk was van Jop Disveld.

Na rust was DVOL, zonder tot groots voetbal te komen, aanzienlijk sterker dan de opponent uit Westervoort. Nadat diverse kansen onbenut bleven, zo schoot Niek Temmink via de paal naast, was het Jochem Toonen die halverwege de tweede helft het laatste tikje bij een van de vele corners gaf.
Diezelfde Jochem Toonen wist in de 90e minuut na een lange ren langs de zijlijn de bal vanaf de achterlijn terug te leggen op de zestien meter en Bart Brouwer  schoot de bal onberispelijk in de verre hoek en bepaalde daarmee de eindstand op 4-1.

 

In de strijd in de koppositie in 4F veranderde weinig. Ook concurrent Arnhemse Boys wist weer te winnen. Dit keer met 1-5 bij Eendracht Arnhem. Beide teams hebben twee verliespunten. Arnhemse Boys heeft echter een wedstrijd meer gespeeld en voert daarom de ranglijst aan. DVOL speelt volgende week uit tegen EDS en Arnhemse Boys thuis tegen OSC. 17 december is de laatste wedstrijd van DVOL voor de winterstop tegen GVA. Arnhemse Boys is dan vrij.

 

Door: Derry Balver

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Stand in deze klasse hier