SC Oranje wint de Arnhemse derby tegen AZ 2000

Arnhem – Sc Oranje wint op een dramatisch slecht veld op karakter van AZ 2000. Na een gelijk opgaande 1e helft waarin beide ploegen kansen kregen gingen zij met 0-0 de rust in. Na de rust werd het voetbal bij beide ploegen iets beter maar er viel op dit veld bijna geen combinatie voetbal mogelijk. AZ 2000 kwam na een kwartier in de 2e helft op 1-0 waarna Sc Oranje met een paar omzettingen de wedstrijd naar zich toe trok. Via een mooie aanval en een geweldige voorzet van Orveo Ubbergen kwam SC Oranje op 1-1 door Mike Hieltjes.

Vervolgens was het de beurt aan Alexander Prent die twee geweldige goals maakte binnen tien minuten. Az2000 ging vervolgens op zoek naar de aansluiting maar de 1-4 viel aan de andere kant,  gescoord door invaller Marvin Duurtsema. Wedstrijd was misschien geflatteerd maar het was een verdiende overwinning maar in Elderveld gaan genoeg teams punten laten liggen, want AZ2000 heeft een getalenteerde ploeg.

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Stand in deze klasse hier