Spektakel bij DVOL en Dierensche Boys levert drie punten op voor de thuisclub

LENT – DVOL heeft zondagmiddag dikverdiende gewonnen van Dierensche Boys. De 4-3 overwinning kwam echter allesbehalve makkelijk tot stand.

Al in de tweede minuut kreeg DVOL een strafschop tegen en keek het team van Michael Brussen tegen een 0-1 achterstand aan. In de 6e minuut was het al weer gelijk. Niek Temmink schoot een vrije trap van 20 meter in het doel. Gedurende de eerste helft werd het overwicht van DVOL steeds groter. Veel corners en hele en halve kansen leverde echter geen doelpunten op. Op slag van rust werd slecht uitverdedigen afgestraft en kwam Dieren opnieuw op voorsprong.

De tweede helft leek een kopie van de eerste helft te worden toen Dieren alweer snel scoorde 1-3. Maar zoals vaker dit seizoen bleef DVOL strijden en voetballen. Dieren kwam nauwelijks nog over de middelijn. De gelukkige 2-3 van Menno Niesten was het startsein voor het slotoffensief. Niek Yemmink zorgde opnieuw voor de gelijkmaker. DVOL bleef vooruitvoetballen met veel pressing.

Een fantastische interceptie van Michel Maassen op de middelijn, gevolgt door een prachtige pass over dertig meter werd door topscoorder Luuk Geerlings vanuit een moeilijke hoek door de benen van de keeper binnen geprikt. De 4-3 was meer dan verdiend.  DVOL blijft met Arnhemse Boys, dat ook weer won, strijden voor de koppositie in 4F.

Ook weer aanwezig bij onze wedstrijd was Frans Thijssen uit Malden

 

Door: Derry Balvers

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Stand in deze klasse hier