Carlos dos Santos sluit weer aan in de wedstrijdselectie Duno

In de topper in de 1e klasse C tussen Duno en Montfoort maakt Carlos dos Santos zaterdag weer in zijn opwachting in de wedstrijdselectie van Duno. De 24-jarige aanvaller is net terug van een buitenlandse stage en is door trainer Lodewijk de Kruif fit genoeg bevonden voor een plek in de selectie van de Doorwerthse hoofdmacht. 

Carlos dos Santos kwam in het verleden onder meer uit voor De Graafschap, NEC en Willem II en kwam in de zomer van 2015 naar Duno. Vorig seizoen was de snelle en fysiek sterke Dos Santos onbetwist basisspeler in Doorwerth en was hij zevenmaal trefzeker.

Duno voert de ranglijst in de 1e klasse C met zeventien punten uit zeven wedstrijden aan en kan bij winst op Montfoort de eerste periodetitel veroveren. Montfoort staat derde en kan bij winst en puntverlies van het als tweede geklasseerde WNC ook beslag leggen op de eerste periode. Het duel in Doorwerth begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Van Vreeswijk. Duno speelt in verband met overlijden van oud-bestuurslid Ed Kobus met rouwbanden.

Door de Redactie

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Stand in deze klasse hier