DVOL zet Elistha opzij en blijft ongelagen

Vandaag zagen we bij DVOL een team inclusief hechte begeleiding , onder leiding van Michael Brussen. DVOL wilde hard werken en vooral als team functioneren vandaag.  Eindstand 0-4.

Door altijd te willen voetballen zijn er weer mooie goals ontstaan. Leuke detail is dat A-junior Samuel als keeper debuteerde en dat goed deed. Het enige dat we DVOL kunnen verwijten is dat ze te weinig hebben gescoord. Elistha was vandaag een sportieve tegenstander die wilde blijven voetballen.

DVOL moet samen met Arnhemse Boys die ook favoriet is voor de eerste periode blijven presteren.  Over twee  weken op zondag 19 November speelt DVOL om 14:00u tegen Dierensche Boys 1. Ook in deze wedstrijd verwacht de club uit Lent veel publiek.

Scoreverloop:
0-1 Luuk Geerlings ,
0-2 Menno Niesten
0-3 Mathijs Maters
0-4 Luuk Geerlings

 

Door: Derry Balvers

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Stand in deze klasse hier