Safa Kizir blijkt gouden wissel van AWC tegen Best Vooruit (2-1)

Wijchen – In de eerste 20 minuten was Best Vooruit de betere ploeg met kansen voor Buijs en Hendriksen. Na ongeveer een half uur kopte Youri Hubers de 0-1 binnen maar uit buitenspel positie.

Daarna kregen beide ploegen de kans op voorsprong te komen.Er waren kansen voor Fren Stevens, Jaap Jansen en Rico Timmermans aan AWC-zijde. Voor Beste Vooruit waren het vooral Buijs en Hendriksen die kleine kansjes kregen.

De 2e helft was vanaf het begin voor AWC maar pas na het inbrengen van Safa Kizir voor Jorn Reuvers maakte AWC het verschil. Nog geen 5 minuten nadat Safa Kizir was ingebracht scoorde hij de 1-0. Een zeldzame counter van Beste Vooruit werd direct verzilverd door Hendriksen: 1-1. Uiteindelijk was het pas in de 86 minuut dat Safa Kizir de winnende 2-1 scoorde na een goede voorbereidende actie van Freek Thoone. De spanning in de 1ste klasse Zuid is weer helemaal terug met de eerste 5 ploegen binnen 3 punten. Eindstand 2-1.

Door: Harrie Jansen

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Stand in deze klasse hier