Hatto Heim doet zichzelf tekort en morst twee dure punten tegen Oene (FOTOREEKS)

Vandaag stond de wedstrijd Hatto Heim – Oene op het programma. Dat het een makkelijke middag zou gaan worden gezien de vorige jaren? nee. Maar Hatto Heim schoot uit de startblokken deze middag. Een mooie opgezette aanval via Maarten Teuben naar Ruben Bouwhuis. Die trok de bal voor en het was Sander Nijkamp die tegen de lat schoot ,in de rebound was het Cristiaan de Vries die de 1-0 scoorde in de derde minuut. Veel meer over de eerste helft is er niet te schrijven. Veel duels speelde zich af op het middenveld , met enkele spelde prikjes van Oene en Hatto Heim. Grootste kans was nog voor Niels van der Velde die een voorzet van Bouwhuis op de lat kopte.
IMG_6368

Tweede helft begon ook weer als het einde van de eerste helft , veel strijd om de bal ,maar geen echte kansen. Ruim tien minuten in de tweede helft kreeg Hatto Heim een vrije trap op ruim twintig meter van het doel van Oene. Het was Maarten Teuben die snoeihard de bal in het hoekje schoot,doelman Wim Riphagen was kansloos 2-0. Discutabel moment was dat ass.scheidsrechter Nijmeijer vlagde voor buitenspel van Maarten Teuben. In de samenvatting is goed te zien dat het niet zo was , anders kon Maarten zo doorlopen op doelman Riphagen. Een kwartier voor het einde een wilde bal werd er naar voren getrapt,en de bal kwam plotseling bij Patrick Kamphuis in de voeten. Hij had een vrije doorgang en schoot beheerst de bal langs Django van der Landen in het doel 2-1.
IMG_6426

Hatto Hem begon hierna achteruit te voetballen,en Oene kreeg naar dit doelpunt vleugels. En wat je een beetje aan zag komen werd ook werkelijkheid. Een aanval van Oene werd nog via een Hattoheimer op de lat gekopt. Maar twee minuten voor tijd kreeg Hatto Heim de bal niet weg in de verdediging en het was Jim Schaap die verwoestend uithaalde en zo de eindstand van 2-2 op het scorebord zette. Het was echt zuur voor de geel/blauwen om zo twee belangrijke punten te verspelen,wat niet nodig was geweest. Zaterdag 11-11-2017 is er een beker/inhaal dag ,en een week later staat de wedstrijd op het programma uit in Dronten tegen de plaatselijke Reaal.

Klik HIER voor meer foto’s

Door: Gradus Dijkman

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Stand in deze klasse hier