SV Top voorkomt zege Alverna door kunst en vliegwerk (0-0)

OSS – De tweede Osse uitwedstrijd heeft Alverna  1 punt opgeleverd. In een eerste helft die volledig in evenwicht was, waren de kansen schaars.

Na 24 min was er een kans voor Alverna toen Lantang  aanvaller Ruben Rip de diepte instuurde. Zijn voorzet werd door Arnouts net naast gewerkt.De daarop volgende minuten waren er twee kansjes voor Top, alvorens De Bruijn voorzette op Rip, die er door een duwtje net onderdoor ging. Waardoor we met een 0-0 stand gingen rusten. De tweede helft was volledig voor Alverna, dat met veel passie en vuur probeerde te scoren. Door kunst, eigen grensrechter en vliegwerk wist sv Top dat te voorkomen. Alverna streed tot de laatste minuut voor een beter resultaat en wisselde in de laatste fase back Gielen in voor spits Broekman, maar ook dat mocht niet baten waardoor de  0-0 ook de eindstand was. AS Zondag komt vv Gestel naar Alverna voor de 4e wedstrijd

Opstelling Alverna: Robert Zaalman: Job Gielen,(85 Bas Broekman)  Kay Tassenaar, Jari vGinkel, Tjalling Kamer: Mels Lantang, Sergio Vieira, Derek de Bruijn, Dennis Arts (78 Martijn de Groot): Jens Arnouts (45 Sven v Gelder) Ruben Rip.

 

Door: Henny Remmers

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Stand in deze klasse hier