Wageningen verplaatst naar 4e klasse H

Wageningen zal komend seizoen alsnog in de westelijke 4e klasse H spelen. In eerste instantie was Wageningen in de 4e klasse B geplaatst met clubs uit de Veluwe en de omgeving Arnhem. Omdat Wageningen liever in dezelfde competitie als afgelopen seizoen wilde spelen, werd een verzoek tot herindeling bij de KNVB ingediend. 

Omdat de 4e klasse H uit dertien ploegen bestond, kon de KNVB het verzoek van de club van trainer Mark van Wijk inwilligen. Wageningen speelt nu ondermeer tegen Kesteren en Ede/Victoria en plaatsgenoot GVC.

4e klasse H: Austerlitz, DEV Doorn, DVSA, Echteld, Ede/Victoria, GVC, Kesteren, Lienden, Musketiers, Oranje-Wit, SVF, SVMM, VVA Achterberg en Wageningen.

Door het wegvallen van Wageningen bestaat de 4e klasse B nog maar uit elf clubs. Het is nog onduidelijk of er nog een extra team aan deze competitie wordt toegevoegd.

 

Door de redactie

Meer nieuws lees je hier