Beekbergen uitgeschakeld in nacompetitie (FOTOREEKS)

Beekbergen speelt ook volgend seizoen in de vierde klasse op zondag. De tweede ontmoeting tegen Lettele, in de nacompetitie voor een plek in de derde klasse, eindigde donderdag in een 1-1 gelijkspel. Omdat Lettele de eerste wedstrijd met 4-3 had gewonnen, maken de blauw-witten nog wel kans op promotie.

In Beekbergen kwam Lettele na 35 minuten op voorsprong dankzij een doelpunt van Bas Huijsmans. Met links schoot hij de bal in de lange hoek achter doelman Jeffrey Wiegers. Rico de Boer scoorde in de tweede helft de gelijkmaker namens Beekbergen. Via onder meer Dennis van Engeland waren er daarna een paar kansen voor de thuisploeg om een verlenging uit het vuur te slepen, maar een echt slotoffensief bleef uit.

Voor Lettele staat nu een laatste tweeluik tegen derdeklasser Eerbeekse Boys op het programma. Het eerste treffen vindt zondag plaats op sportpark De Veldkant in Eerbeek.

Nacompetitie voor een plek in de derde klasse, Oost: Beekbergen – Lettele 1-1 (0-1). 35. Bas Huijsmans 0-1, 61. Rico de Boer 1-1. Bijzonderheid: Lettele door naar tweede ronde nacompetitie.

Klik HIER voor meer foto’s

Bron: Stentor

Alle uitslagen, de stand en het programma van de klasse vind je op onze klassenpagina.