Zes kwartfinalisten Arnhem Cup bekend

In Arnhem versloeg VDZ het Westervoortse AVW’66 na een 1-1 gelijkspel uiteindelijk via strafschoppen. Zondag derdeklasser VDZ speelt in de kwartfinale tegen de winnaar van de ontmoeting tussen OVC’85 en Veluwezoom die donderdag gespeeld wordt.

De organiserende vereniging Eendracht won de Arnhemse derby tegen SC Oranje met 4-2 en speelt in de kwartfinale tegen het Velpse DVOV of titelverdediger Duno. Het treffen tussen DVOV en Duno staat voor dinsdag 18 april op het programma.

In Huissen deed RKHVV wat het moest doen: derdeklasser ESA verslaan. De zondag hoofdklasser won met 4-0 en treft in de kwartfinale de Arnhemse vijfdeklasser Elsweide dat met 3-2 te sterk was voor Angeren.

De zondagtak van De Paasberg heeft de opmerkelijke wedstrijd tegen de eigen zaterdagtak met 2-1 gewonnen. In de kwartfinale speelt De Paasberg tegen MASV dat na een 0-4 voorsprong uiteindelijk slechts met 3-4 van Arnhemia won.

Uitslagen:
VDZ- AVW’66 1-1 VDZ wint na strafschoppen
Eendracht- SC Oranje 4-2
RKHVV- ESA 4-0
Elswiede- Angeren 3-2
De Paasberg (zo)- De Paasberg (za) 2-1
Arnhemia- MASV 3-4

Programma
OVC’85- Veluwezoom 13 april
DVOV- Duno 18 april

 

Door onze redactie

Meer over de Arnhem Cup lees je hier