Sparta Nijkerk knikkert Germania uit vierde district bekerronde (Fotoreeks)

Sparta Nijkerk heeft zich vandaag geplaatst voor de volgende ronde van de districtsbeker. Op “De Ebbenhorst” werd zondagseersteklasser Germania uit Groesbeek na een ruststand van 2-1 met 5-2 verslagen. Het scoreverloop in deze wedstrijd was alsvolgt: 0-1 Germania, 1-1 Rick Boersma, 2-1 Donny van der Wal, 3-1, Quincy van Waveren, 4-2 Germania en 5-2 Donny van der Wal. Door dit resultaat plaatst Sparta Nijkerk zich bij de laatste 16 van het toernooi om de districtsbeker. In de volgende ronde speelt Sparta Nijkerk opnieuw een thuiswedstrijd. zondagseersteklasser AWC uit Wijchen is dan de tegenstander.

Klik HIER voor meer foto’s

Foto’s: Marjet van Ruitenbeek
Tekst:Sparta Nijkerk

Alle uitslagen, de stand en het programma van de klasse vind je op onze klassenpagina.