GVC moet op zoek naar nieuwe trainer

De Wageningse studentenvereniging GVC moet op zoek naar een trainer voor volgend seizoen. De huidige trainer Ruben Guykens wil volgend seizoen zelf weer voetballen bij de zaterdag vierdeklasser. Guykens nam dit seizoen het roer over van Imre Overeem, die op de achtergrond ook nog steeds een rol speelt. Het bestuur van GVC is inmiddels op zoek naar een trainer die bij de cultuur van de club past, over de benodigde papieren beschikt en communicatief sterk is.

GVC maakte in 2014 een geslaagde rentree met een eerste elftal. Na een moeizame start eindigde het internationale studentengezelschap uiteindelijk op de negende plek. Vorig seizoen werd GVC onder leiding van trainer Overeem en aanvoerder Guykens tiende. In de sterke westelijke 4e klasse H kent GVC dit seizoen een lastiger jaar. Na veertien wedstrijden is de ploeg uit Wageningen hekkensluiter met slechts vier punten.

Toch verliest de ploeg van Guykens zelden kansloos. Afgelopen zaterdag verloor GVC bijvoorbeeld nipt met 3-4 van titelkandidaat DVSA. Guykens: “Zaterdag hebben wij echt op een hoog niveau en een goede wedstrijd gespeeld. Tegen één van de koplopers waren wij de betere partij, maar wij komen steeds op een knullige manier op achterstand. Dankzij treffers van Mike Kendristakis, Douwe de Vries en Adrian Lopez kwamen we steeds knap terug, maar uiteindelijk staan we weer met lege handen. Desondanks was de sfeer na afloop positief. Met allerlei nationaliteiten binnen het team zijn we echt een speciale en mooie club. De komende twee a drie seizoen wil ik weer lekker zelf gaan voetballen en daarna het trainersvak weer oppakken”.

Zaterdag was er toch goed nieuws voor GVC. Hoofdsponsor Marcel Rozeboom Makelaardij verlengde de sponsorovereenkomst en de Wageningse hoofdmacht kon ik prachtige nieuwe shirts de competitie hervatten.

 

Door onze redactie

Meer over GVC vind je hier