Dik Peters van Ton ook komend seizoen hoofdtrainer bij Scherpenzeel

Het bestuur is met hoofdtrainer Dik Peters van Ton een contractverlenging van 1 jaar overeengekomen. Dik Peters van Ton is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen bij onze club en de samenwerking bevalt van beide kanten erg goed. Met deze wetenschap zijn we met elkaar om de tafel gaan zitten en werd vlot overeenstemming bereikt om het contract te verlengen tot medio 2018.

Voorzitter Gijs van den Broek: “Ondanks dat de sportieve prestaties niet helemaal volgens de verwachtingen zijn is er volop vertrouwen in de werkwijze van Dik Peters van Ton en gaan wij graag met de trainer verder. Ook de trainer heeft aangegeven het goed naar zijn zin te hebben en dus is er over en weer vertrouwen in een goed vervolg van onze samenwerking

Meer nieuws lees je hier