Futsal: ZVV Ede en Columbia in evenwicht, 2-2

ZVV Ede heeft vrijdagavond in eigen huis het op de de derde plaats staande Columbia een 2-2 gelijkspel moeten toestaan. ZVV Ede en Columbia hielden in De Reehorst in evenwicht. In een wedstrijd waarin ZVV Ede nooit op voorsprong stond, mocht de thuisclub tevreden zijn met een punt.

“Ik denk dat we achteraf gezien blij moeten zijn met een punt. We begonnen wel gelijk scherp vanaf het begin maar maakten die eerste kansen niet af. Dan is het extra zuur als de tegenstander de eerste de beste kans wel raak schiet”, meende Joost van Dam.

Joost van Dam zag hoe zijn ploeg na het niet verzilveren van de kansen in de beginfase tegen een 0-2 achterstand aanliep. De aansluitingstreffer van Aziz Ballouk, vlak voor rust, was een belangrijk doelpunt: 1-2. In de tweede helft ging ZVV Ede, dat het moest doen zonder drie vaste krachten, door met voetballen. Veel kansen leverde het niet op. De mogelijkheden die er wel kwamen werden lang niet verzilverd. Pas nadat een speler van Columbia twee minuten moest gaan zitten na een gele kaart kwam ZVV Ede weer langszij. Aanvoerder Mitchell Snetselaar was de schutter van afstand: 2-2.

Over twee weken, vrijdagavond 16 december staat er voor ZVV Ede weer een thuiswedstrijd op het programma. In De Reehorst komt de nummer vijf op de ranglijst (ATIK) op bezoek. De aanvang is 20.45 uur.

 

Door: Leon Verbakel

Meer zaalvoetbal vindt je hier