SV Orderbos thuis onderuit tegen stadsgenoot Groen Wit (fotoreeks)

Apeldoorn – Groen Wit’62 heeft goede zaken gedaan in de Apeldoornse Bundesliga  (4e klasse G), door de zege op stadsgenoot SV Orderbos. Al in de eerste helft nam de ploeg van Martijn de Harder met 0-2 voorsprong op het sportpark Orderbos.

Op de koude zondagmiddag zagen de toeschouwers in de eerste helft een felle strijd met vele overtredingen, de scheidsrechter had zijn handen vol om de spelers in bedwang te houden. Na vele blessure behandelingen kwam Groen Wit pas los na de 30ste minuut. Een goed opgezette aanval eindigde voor de voet van  Damir Mujkanovic die de 0-1 binnenschoot.

Christian Hofman scoorde nog geen minuut later de 0-2 binnen, bijna identiek aan de eerste goal. Na rust werd de wedstrijd beslist door de middenvelder Jordi Stouten met 0-3. Pas in de eindfase heeft Orderbos de eer gered via een doelpunt van Niek Werkhoven. Volgende week gaat Orderbos op bezoek bij Brummen SB.

©Door onze verslaggever

KLIK HIER VOOR HET ALBUM