OVC'85 met gemak langs Elistha (0-4)

OVC ’85 is na de thuiswedstrijd tegen Elishta nog steeds koploper. De ploeg van trainer Wim Kamphuis had aan het bezoekende Elistha een redelijk makkelijke opponent.

 Op de Bilderberg werd OVC’85 als snel in het zadel geholpen door Elistha verdediger Roy Derksen die hands maakte in het 16-metergebied. Luit Ernst benutte de penalty en bepaalde daarmee de ruststand 1-0.

De 2e helft was het wederom OVC’85 verdediger Luit Ernst die via een penalty de score verdubbelde nadat Jeffrey van Leur voor zijn overtreding met rood het veld afgestuurd werd. Na de 2-0 was de wedstrijd gespeeld en maakte OVC’85 via aanvoerder Joost Jansen en Ampa van der Drift goed gebruik van het numerieke overwicht en liep uit naar de eindstand 4-0.

Ondanks de koppositie in de vierde klasse F, kon er nog geen periodetitel gevierd worden. Titelfavoriet en concurrent MASV kan in punten nog gelijk komen met OVC’85, die elkaar aankomende zondag (6 november red.) treffen op sportpark Malburgen-West.

Pas als MASV tegen Angeren uit heeft gepeeld en het gestaakte duel tegen RKSV Driel thuis (bij een stand van 3-2 voor Driel en door twee rode kaarten, met 9 spelers) is afgewerkt, weet het team van trainer Wim Kamphuis of het de champagne kan ontkurken.

Door: H. Punte

Alle uitslagen, de stand en het programma van de klasse vind je op onze klassenpagina.