Charles Reichert (Dierensche Boys) draagt stokje over aan trainer Giovanni Zweers

Dieren – Na een termijn van drie seizoenen stopte vorige maand hoofdtrainer Charles Reichert bij 4e klasser Dierensche Boys. Vorige seizoen wist Reichert met zijn ploeg nog te promoveren uit de kelderklasse. Dit seizoen eindigde Dierensche Boys op de achtste plek en was men “veilig” van deelname nacompetitie.

Charles Reichert

De club en de hoofdtrainer besloten om de wegen te scheiden en tijdig op zoek te gaan naar een nieuwe trainer. Inmiddels heeft Reichert een andere uitdaging gevonden, formeel kan hij dit pas in augustus kenbaar maken. Ex-Veluwezoom trainer, Giovanni Zweers wordt zijn opvolger.
Charles Reichert heeft een duidelijke standpunt ” stilstand in ontwikkeling was doorslaggevend”, hij vult aan “Dierensche Boys was voor mij persoonlijke een hele goede en mooie, positieve ontwikkeling geweest als zijnde hoofdtrainer. Ik heb mezelf goed kunnen ontwikkelen, voetbalteam goed ontwikkeld en een duidelijk fundament gelegd voor toekomstige succes voor Dierensche Boys.”

Giovanni Zweers

Aanstelling van Giovanni Zweers verbaast hem niet:  “Goede keuze van de technisch commissie van Dierensche Boys. Een voetbaltrainer die kiest voor jeugdspelers,  de talenten voldoende kansen zal aanbieden en vooral hen verder helpen in hun persoonlijke ontwikkeling binnen de voetbalvisie van Dierensche Boys. ”

Seizoen 2016/17 is Dierensche Boys ingedeeld in 4G. Daarin komen de Dierenaren oude bekenden tegen zoals SV Orderbos, VV Voorst, VV Loenermark en SC Brummen. Dat belooft een spannende competitie te worden.

©Door onze verslaggever

Meer uit deze klasse vind je hier