SC Oranje en Babberich verder in Arnhem Cup (Fotoreeks)

Arnhem – SC Oranje en Babberich gaan beiden door naar de volgende ronde van de Arnhem Cup. SC Oranje wist dinsdagavond de achterstand van 0-1 tegen Westervoort goed te maken met de gelijkmaker waardoor de strafschoppen serie werden genomen. Daarin waren de Arnhemmers beter, mede door twee reddingen van grote doelman  Andy werd de volgende ronde behaald. Eindstand 1-1.

KLIK HIER VOOR ALLE FOTO’S VAN DEZE WEDSTRIJD

Tweedeklasser Babberich gaat zonder veel inspanning de volgende ronde door via een zege bij vijfdeklasser MASV. Uitblinker aan de zijde van Babberich was Benjamin Romeon, die bijna bij alle doelpunten was betrokken. Spits Roger werd gespaard wegens een knieblessure. Aan MASV zijde speelde oud Vitesse speler Ricky Hofs de hele wedstrijd.  Eindstand 1-6.

KLIK HIER VOOR ALLE FOTO’S VAN DEZE WEDSTRIJD

©Door onze verslaggever

Meer Arnhem Cup vind je hier