Bescheiden feestje Spero na zege op Groesbeekse Boys (Fotoreeks)

Elst – Spero ligt op koers en dat willen ze weten ook in Elst. Men wilt alvast warmdraaien voor het aankomende kampioenschap dat niet meer uit de hand gegeven mag worden. Club DJ Niels was al geregeld, alleen moest er nog gewonnen worden tegen de Groesbeekse Boys, voordat het feest kon beginnen.  Hoewel de eerste helft gelijk opging, kwam de koploper niet echt in gevaar.  Behalve een aantal corners van de bezoekers dat door de harde wind voor onrust zorgde.

Met een brilstand werd de rust gehaald. Meteen na de rust, kwam Spero op voorsprong door een inwaaiende corner van Jan Dirksen die in het doel belandde achter Jeffrey Hoogenbosch.  (VIDEO).

Bram Rikken werd met een rode kaart (natrappen) weggestuurd. Ook Groesbeekse hoofdtrainer Camiel Jager werd met rood weggestuurd en kon plaats nemen op de tribune. Hierbij was de wedstrijd al voor de Boys zo goed als verloren.  De tweede goal duurde ook niet lang. Bij die doelpunt speelde wederom de Groesbeekse doelman Jeffrey Hoogenbosch de hoofdrol. Hij trapte de terugspeelbal op de inkomende Niels Kleyn die alleen maar zijn voet er tegen aan hoefde te zetten.  2-0.  In de slotfase zorgde Benjamin Ahuluheluw met een zuivere schuiver voor de eindstand. 3-0

BEKIJK HIER DE FOTO”S VAN DEZE WEDSTRIJD

©Door onze verslaggever

Alle uitslagen in deze klasse hier