Loting kwartfinale districtsbeker: derdeklasser ESA naar KNVB Beker

Dinsdag heeft in Bennekom de loting voor de kwartfinale van de districtsbeker plaatsgevonden. Opvallend genoeg werden de twee overgebleven derdeklassers aan elkaar gekoppeld. Hierdoor plaatst of ESA of RKZVC zich als halve finalist voor de voorronde van de KNVB Beker van het volgende seizoen. Vanuit Gelders oogpunt is de kwartfinale tussen de zaterdag hoofdklassers AZSV en Bennekom natuurlijk ook een geweldig affiche.

Zaterdag derdeklasser ESA plaatste zich verrassend voor de kwartfinale van de beker door onder meer af te rekenen met Alverna, FC Jeugd en VVO en speelt in de kwartfinale thuis tegen zondag derdeklasser RKZVC. De ploeg uit Zieuwent strijdt samen met Gendringen om promotie naar de tweede klasse en versloeg in de beker onder andere Schalkhaar, Helios en Quick’20.

De Gelderse Topklasser FC Lienden speelt de lastige uitwedstrijd in Haaksbergen tegen competitiegenoot HSC’21. HHC ontvangt in Hardenberg SVZW.

Loting kwartfinale:
AZSV- Bennekom
HSC’21- FC Lienden
ESA- RKZVC
HHC- SVZW

Door: Peter de Kinder

Meer nieuws vindt je hier