Beker: Bennekom naar laatste acht via zege op Babberich (Video)

Bennekom – Thuis tegen zaterdag 2e klasser Babberich wist Bennekom zich door een 4-1 overwinning bij de laatste acht te plaatsen bij de strijd om de districtsbeker Oost.

De Rood Witten zijn nu nog een overwinning verwijderd van plaatsing voor de grote KNVB beker.

Het keurkorps van interim Bram Braam bleef in een enigszins aangepaste formatie voor de 8e keer op rij ongeslagen. De spitsen Roy de Ruiter en Siemen Eijkemans bleven dit maal aan de kant, net als captain Luc Kipmulder, doelman Sjoerd Rensen en linksback Mark van Steenbergen. Daar stond tegenover de terugkeer van routinier Laurens Rijnbeek en goalie Johan van der Wekken. Ook Lejon Cats en Niek van Ginkel mochten hun kunsten ditmaal vanaf de aftrap tonen.

Bennekom kwam al snel op 1-0 door Rogier Gerritsen maar liet in de rest van de 1e helft veel te weinig zien waardoor de 1-1 van Babberich aanvaller Benjamin Romeon dan ook meer dan terecht was.
Na rust bleek Bennekom aanzienlijk geconcentreerder en werd het niveauverschil ook in de score zichtbaar. Via opnieuw Rogier Gerritsen en 2x Kevin Sissing werd de eindstand op 4-1 bepaald. Met name Martijn Klein Holte had een groot aandeel in de scores na rust.

KLIK HIER VOOR ALLE FOTOS

Tekst : vv Bennekom

FOTOS en VIDEO: © HGVoetbal

Meer bekervoetbal vind je hier