Ton Fitsch legt zijn functies neer bij Babberich

SV Babberich/Liemers en Ton Fitsch hebben in goed overleg besloten hun relatie te beëindigen. Ton, zowel bestuurslid als algemeen manager bij de SV Babberich/Liemers, legt zijn functies neer. Hoofdreden is het ontbreken van financiële middelen en de ambitie om door te stoten naar een hoger niveau.

Voorzitter Jan Reint Smit: “Ton Fitsch heeft SV Babberich/Liemers op een professionele wijze opgewerkt van een vereniging in problemen tot een uitstekend functionerende organisatie. Naast de meer dan succesvolle Businessclub, contacten met de gemeente, clubs in de omgeving en relatiebeheer heeft Ton de SV Babberich/Liemers gevormd tot een sterke vereniging. Wij zijn Ton zeer erkentelijk voor zijn inzet en samenwerking.”

 

Ton Fitsch: “Ik heb SV Babberich/Liemers kunnen opwerken naar een professionele organisatie. SV Babberich/Liemers is qua organisatie klaar om door te stromen naar een hoger niveau, zoals de topklasse, echter het ontbreken van de financiële middelen, verhindert dit streven. Ik kijk met trots terug naar mijn periode bij Babberich en wil iedereen hartelijk danken voor de samenwerking. Bron: Babberich

 

Meer nieuws uit deze klasse hier