Groesbeekse Boys gaat door met Camiel Jager

Het bestuur van R.K.S.V. Groesbeekse Boys en hoofdtrainer Camiel Jager zijn overeengekomen de huidige verbintenis met een jaar te verlengen. Camiel is met zijn eerste jaar op sportpark Breedeweg bezig. Daarvoor heeft hij als speler en als trainer ruime ervaring opgedaan op het hoogste amateurniveau.

Volgens de technische commissie past de huidige hoofdtrainer uitstekend bij het voetbaltechnische beleid van Groesbeekse Boys. Namelijk het vormen van een herkenbare selectie en een eerste elftal dat een prominente rol speelt in de derde klasse van het zondag amateurvoetbal. Na een stroeve seizoensopening is inmiddels de lijn naar boven gevonden. Groesbeekse Boys bivakkeert in de middenmoot van de ranglijst en doet nog volop mee in de strijd om de tweede periodetitel. Herkenbaarheid wordt verkregen door spelers uit het tweede elftal en A-junioren binnen het vlaggenschip in te passen.

Meer Groesbeekse Boys hier