Marc Peters nieuwe trainer SV Heumen

SV Heumen is er in geslaagd een opvolger te vinden voor trainer Sjaak Nilissen welke komende zomer zijn trainerscarrière beëindigd. Deze is gevonden in de persoon van Marc Peters. Marc is 37 jaar en komt uit Groesbeek.

Marc is bezig met TC 2 welke hij binnenkort succesvol hoopt af te ronden.

Na zijn actieve spelerscarrière bij o.a. Germania, Treffers, Top Oss en NEC BVO, is Marc als trainer aan de slag gegaan bij diverse jeugdteams van de Treffers, assistent Groesbeekse Boys 1 en als hoofdtrainer van Estria waarmee hij vorig jaar promoveerde naar de 4e klasse.

SV Heumen ziet in Marc een energieke en ambitieuze trainer die zich tot doel heeft gesteld spelers beter te laten worden en oog te hebben voor de aanstormende jeugd. Verder staan communicatie en club gevoel met een ieder binnen de vereniging hoog in zijn vaandel.

Door: Marieke Koks

Meer Heumen vindt je hier