Columbia verlengt contract met Marco Onderberg

Columbia wordt ook volgend seizoen getraind door Marco Onderberg, zo werd zaterdag op de nieuwjaarsreceptie van de club uit Apeldoorn bekend gemaakt.

Onderberg nam afgelopen zomer, na het vertrek van Marcel Sileon, de sterk gewijzigde selectie van Columbia onder zijn hoede. Halverwege de competitie staat Columbia op een 2e plaats in de 3e klasse B met slechts 2 punten achterstand op koploper Colmschate. “Marco heeft in korte tijd van de nieuwe spelersgroep een sterke formatie weten te maken. Dit gaf mede het vertrouwen om het contract met hem te verlengen “, aldus voorzitter Eddie Zeën van Columbia.

Foto: Rico Brouwer (www.ricobrouwerphoto.eu)

Ook Marco Onderberg was enthousiast om de samenwerking voort te zetten: “Ik heb het enorm naar mijn zin bij Columbia. Het is een vereniging waar het nog naar voetbal ruikt. Er is een groep fanatieke supporters die een duidelijke en eerlijke mening heeft. We hebben een jonge ambitieuze spelersgroep waar de rek nog lang niet uit is. De organisatie bij Columbia is prima, zeker rondom het 1e elftal. Belangrijkste doel voor mijzelf is om met Columbia te promoveren naar de 2e klasse, het liefst dit seizoen nog!”.

Nieuwe hoofdsponsor
Op de nieuwjaarsreceptie werd tevens bekend gemaakt dat Columbia de komende 3 jaar een hoofdsponsor heeft: Vreedeveld Isolatie. Het Apeldoorns bedrijf deed 2 jaar geleden mee aan de verloting voor shirtsponsors en won daarbij de plaats op de voorkant van het shirt van het 1e elftal.

Meer uit deze klasse hier